Comenzi prin telefon 021 9196

Despre CES

S.C. Complet Electro Serv S.A. 

CES este o companie românească fondată în 1991 cu activitatea inițială de service specializat în electrotehnică.În ritm natural, ansamblul complex de competențe, mijloace și know-how, conduc viziunea organizațională CES către dezvoltarea unei fabrici moderne de producție tehnologică.În prezent, CES este unul dintre principalii producători și distribuitori de echipamente IT&C, electronice și electrocasnice din România.

Misiunea companiei este de a fabrica și distribui produse tehnologice de calitate la un preț accesibil. 

Fabrica de producție Complet Electro Serv

Fabrica CES operează o linie tehnologică de producție semiautomatizată (FlexLink, Suedia), singura linie de montaj din Europa de Sud-Est care permite asamblarea de 1500 de unități PC pe zi, respectiv un calculator pe minut. Linia de asamblare este modulară, poate fi extinsă și adaptată pentru a produce o gamă variată de componente și echipamente tehnologice.

În domeniul construcției de echipamente IT&C, stațiile de lucru ale fabricii CES permit asamblarea simultană a mai multor configurații diferite, iar procedura de testare, control al calității și instalare software este automatizată, eliminând erorile umane. Compania CES este partener Intel și AMD, partener Google prin Mada Agreement pentru aplicații pe dispozitive mobile.

Linia tehnologică CES permite:

  • Productivitate ridicată (1PC/minut);
  • Standarde internaționale de producție;
  • Control automat al fluxului de producție;
  • Testare automată a produsului finit;
  • Producerea simultană a mai multor configurații de PC și laptop;
  • Controlul calității produsului finit (până la nivel de componente);
  • Scăderea costurilor de service pe termen lung.

Tehnologia ca agent principal de dezvoltare

CES produce echipamente IT&C sub marcile proprii in segmentul de sisteme desktop (Myria) și periferice, dispozitive mobile – tablete, smartphones, echipamente distribuite la nivel national.

De asemenea, compania produce o gama completa de electronice si electrocasnice.

Oferta CES este diversificata si adaptata pentru utilizatori finali sau companii. Produsele dezvoltate de CES si reprezentate prin brand-urile proprii inglobează tehnologii pentru simplificarea vietii cotidiene.

 

Vizitati versiunea beta a site-ului CES.